In een paar stappen je bestelling geregeld
Het bestellen bij Pictoprint is eenvoudig. Stel in een paar stappen jouw fotoproduct en binnen een paar dagen kun je genieten van je aankoop!
 

foto op geborsteld aluminium

Maak je keuze uit ons assortiment

Heb je een eigen foto die je wil laten afdrukken? Maak dan je keuze uit de verschillende materialen die je in de menubalk hierboven vindt.
Wil je een klikosticker of cadeautje voor een speciale gelegenheid dan hebben we een hoop ontwerpen voor je klaarstaan die je kunt personaliseren met je eigen naam of datum bijvoorbeeld.
 


foto op wit aluminium

Maak je eigen ontwerp of gebruik onze handige templates…

Gratis gebruik van onze handige designer of upload van een kant-en-klaar bestand
In onze handige designer kun je jouw foto plaatsen en je product samenstellen met teksten, achtergrondkleuren en kaders. Je bepaalt zelf de uitsnede en kunt eindeloos je ontwerp aanpassen tot je helemaal tevreden bent. Als je zelf al een kant en klaar bestand hebt, bijvoorbeeld een opgemaakte PDF of een JPG bestand in de juiste maat en hoge resolutie kun je meteen uploaden met de uploadbutton en sla je de desingner over, 

We controleren altijd je aangeleverde bestand op kwaliteit...

 

 


foto op plexiglas

Eenvoudig foto's uploaden vanaf je mobiel

De meeste foto's staan op je smartphone. In onze designer kun je eenvoudig die foto's uploaden door het scannen van de QR code tijdens het maken van je ontwerp. Kies gewoon de foto's op je smartphone en ze zijn meteen beschikbaar in je ontwerp. Wel zo handig!
Je foto's altijd meteen beschibaar om te gebruiken....

 

 


foto op plexibond

Gratis gebruik van uitgebreide beeldbank

In onze desingner vind je naast de templates een koppeling naar een beeldbank waarin je duizenden beelden vindt die je kunt gebruiken om af te laten drukken op het door jou gekozen materiaal. 
Leuk om als achtergrond te gebruiken in combinatie met je eigen foto's