SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN
Pictoprint drukt voor consumenten foto's af op bijzondere materialen als Dibond, Plexibond, Hout en allerlei vormen van interieurdecoratie. Maar de kwaliteit van Pictoprint is ook voor tal van zakelijke klanten, professionele fotografen en kunstenaars aanleiding om hun werk bij ons te laten afdrukken. Ze maken stuk voor stuk voor stuk waanzinnig mooie werken. We zijn heel trots op de samenwerkingen en zetten er graag een aantal in de schijnwerpers!

 

Fotokunstenaar

Fotokunstenaar | Mario Letchert

Fotokunstenaar Mario Letchert ontdekte zijn passie voor fotografie in de jaren 80. Tijdens zijn opleiding als fotograaf, ontdekte hij meer mogelijkheden en kwam er achter dat het onvoorspelbare een grote uitdaging was die hij ten volle aan wilde gaan.

Voor de lens een druppel fotograferen die niet van te voren vertelt hoe hij zich gaat vormen is fascinerend. De magie van druppels en het avontuurlijke in rook zijn de reden geweest voor verdieping in deze materie. Door het gebruik van meerdere vloeistoffen en materialen, kwamen de druppels en het rook tot leven in een fascinerend kleurenspel en hun prachtige onvoorspelbaarheid.

Geduld is een schone zaak, want slechts enkele foto's van de duizenden zijn het echt waard om op de wand tentoongesteld te worden.

Meer informatie op de website van Fotokunstenaar Letchert


Angelique Hannenberg

Kunstenares | Angelique Hannenberg

Angelique Hannenberg haar werken zijn Stoer, Puur en Emotie. Woont in Enschede is in 2010 begonnen met schilderen. In de afgelopen jaren heeft ze in Nederland en Italy haar kunstwerken mogen exposeren.

De werken van Angelique zijn pure emotie. Ze zet haar werk op in krachtige lijnen en in de structuur en haar kleurgebruik zijn het hele eigen en authentieke kunstwerken.

Meer informatie op de website van Angelique Hannenberg


Wouter van Donselaar

Kunstenaar | Wouter van Donselaar

Wouter van Donselaar bouwt zijn schilderijen op uit diverse lagen en met verschillende materialen. De ene laag transparant, de ander dekkend, wat ervoor moet zorgen dat de kijker niet alleen naar het oppervlakkige kijkt.
 
Wouter werkte met aardetinten én nu steeds vaker in kleur. Op gevoel ontstaan er composities, die duidelijk, sterk en soms speels overkomen.
Exposities vinden plaats in binnen en buitenland. Op zijn site vind je de abstracte, moderne schilderijen. 

Op zijn site vind je de abstracte, moderne schilderijen

Meer informatie op de website van Wouter van Donselaar